Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 płatności

jeśli masz pytania/wątpliwości związane z płatnościami

 techniczny

jeśli masz pytania związane z działaniem usług